maanantai 11. elokuuta 2014

Uusia alkuja.

Tässä jo jokin aika sitten päätin ystäväni kanssa, että nyt pistetään hiukset uuteen uskoon. Ja toissapäivänä se sitten toteutuikin. Hiusten lyhennys johtui lähinnä siitä, että hiukset olivat niin huonossa kunnossa. huonokuntoisuus ei näy kuvissa ja niitä katsellessa tuleekin jo melkein ikävä jo pitkäksi kasvanutta tukkaa, totuus on kuitenkin hieman erilainen ja nyt on hyvä pohja, vaikka sitten pitkän tukan kasvattamiseen. Otsatukka sen sijaan on vain pelkkää vaihtelua.
 
Tässä kuva uudesta tukasta.
 
Uuden mallin lisäksi alkaa tukkani suhteen muutenkin uusi aikakausi. Olen nimittäin päättänyt ruveta pitämään siitä parempaa huolta. Avukseni olen ottanut myös pari uutta tuotetta, joita olen päässyt jo testailemaan ja joihin olen varsin tyytyväinen ainakin näin tässä vaiheessa.
 
Kosteuttava ja vahvistava hiusnaamio, joka myös tuoksuu hyvälle!
Ostin Anttilasta ja 4.90€ maksoi.
 
Hiuksia ravitseva hiusöljy, jonka annetaan vaikuttaa hiuksissa n.10 min ennen pesua. Tekee hiuksista selkeästi kiiltävämmät ja pehmeämmät.
Yves Rocherilta 14.90€
 
Tänään alkoi myös uusi koulu. Ensimmäinen päivä Torkkelissa ja kyllä ehti eilen jo stressata. Hyvin se kumminkin meni. Jonkun verran piipuleitten kanssa juttelin ja hyviltä tyypeiltä vaikuttivat. Huomenna alkaa lukujärjestyksen mukaan sitten ja pakko sanoa, että lukujärjestys on oikea unelma! Valokuvausta, kuvista, äikkää, matikkaa, opoo ja vaan fyssaa ja enkkuu. Matikka tosin vähän arveluttaa, sillä se oli peruskoulussa vielä todella helppoa, mutta saa nähä, kuinka vaikeaksi se pitkä matikka sitten osoittautuukaan.
 
Nyt kumminkin syömään, koska kauhea nälkä.
(yritän lähipäivinä tehdä Lieksa postausta tai muuta mukavaa)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita kommenttia, jos siltä tuntuu (; *: