sunnuntai 25. toukokuuta 2014

Tähtistailaaja-kilpailun lopulliset kuvat.


 Costumen Tähtistailaaja-kilpailun toinen osa on nyt vihdoin saatu päätökseen. Tehtävä oli erittäin mielenkiintoinen ja antoisa, se tuotti päänvaivaa ja stressiäkin, mutta oli lähinnä ihanaa päästä taas toteuttamaan itseään asujen luomisen muodossa. Alkutaipaleella oli hieman haasteita työn aloittamisen kanssa, mutta kun se lähti käyntiin se sujui oikein hienosti.

Tehtävän parissa riitti paljon puuhaa, johon kuului teeman, kuvauspaikkojen, tyylien ja asujen valintaa, niihin inspiraation hakemista luontoretkien, kuvien, piirtämisen, huoneen järjestyksen muuttamisen ja metroajeluiden avulla, kirppikseltä aarteiden etsimistä ja kaksi puuhantäyteistä kuvauspäivää kuvan valintoineen.

Olen siis itse suunnitellut kuvien asut, kuvauspaikat ja teeman ja olen myös kuvissa mallina. Kuvaajana toimi hyvä ystäväni Liisa Moshnyakova, suuret kiitokset hänelle!
Teemana on rakkaus ja siitä kolme eri ulottuvuutta.


Nuori, romanttinen rakkaus:
 
Tässä kuvassa on haettu tuoreesta, suloisesta rakkaudesta syntyvää onnea ja iloisuutta.
Kuvauspaikaksi on valittu avoin pelto, sillä asuun kuuluu letit päässä kesäisellä pellolla kuljeskelun tuomat viattomat ja huolettomat mielikuvat. Halusin asuun kirkkaita vaaleanpunaisen sävyjä ja valkoista, joiden seuraksi neutraali beessi sopii hyvin. Tahdoin siihen myös pitsiä, jota sain sitomalla letin pitsinauhalla.


 Varttunut, naisellinen rakkaus:

Tämäkin kuva on onnellinen, muttei enää niin huoleton, kuin edellinen. Asu kuvastaa naista, joka on syvästi rakastunut, mutta ei avoin, vaan kätkee sieluunsa salaisuuksia. Kuvauspaikka on metsän siimeksessä, jossa voi eksyä, kuten rakkauden sokkeloihin


Menetetty rakkaus:
Tähän kuvaan olisin halunnut dramaattisen tumman pilviverhon ja rajun tuulenpuuskan, mutta mitään ukkosta ei toiveistani huolimmatta ole näkynyt, joten odottelusta huolimatta täytyi kuva ottaa aurinkoisella säällä. Asu on haikea ja surumielinen, mutta samaan aikaan vahva. Se viestittää että: "ei se mitään, tästä selvitään kyllä". Huivi on asuun rento lisä, joka tuo omanlaistaan turvaa ja se on myös asun väripilkku.



Nyt kun kuvat ovat valmiit ja lähetetty on aika jäädä odottelemaan tuloksia. Toivon parasta kaikille kilpailijoille, sillä kaikki ovat erinomaisia.
Itse toki toivon pääseväni jatkoon, mutta olen ylpeä jo siitä, että pääsin näinkin pitkälle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita kommenttia, jos siltä tuntuu (; *: