lauantai 17. toukokuuta 2014

Tähtistailaaja-kilpailu ~Inspiraatiota.

Viimeviikolla rupesin kunnolla miettimään Costumen Tähtistailaaja-kilpailun tehtävää.

Ihan ensimmäisenä siivosin ja uudelleen järjestin huoneeni, sillä kun huone on järjestyksessä niin ajatuksetkin luistavat paremmin. Otin seiniltä pois kaikki piirustukset ja järjestin ikkunan eteen tilaa. Pistin pöydän lähelle käden ulottuville kaikki luoviin tehtäviin tarvittavat välineet, nyt kun kesä ja kesäloma lähestyy niille on paljon käyttöä.



Sitten rupesin ideoimaan teemaa. Idea teemaan syntyi miettiessäni projekstiviikon kirjoitelmaani tulevaa päähenkilöä, joka käyttää tyylissään paljon pastellivärejä, pitsiä, söpöjä hameita yms. Teemana on rakkaus, sillä rakkauteen ja romantiikkaan ehkä usein liitetään pitsit ja vaaleanpunainen, mutta omasta mielestäni se on paljon muutakin. Kuvissa tulee olemaan kolme erilaista kosketusta rakkauteen. Saatte miettiä niitä jo nytten, mutta kerron ne vasta lopullisten kuvien yhteydessä.

Teeman lisäksi olen jo päättänyt kuvaus paikatkin, noin niinkuin suurinpiirtein. Kaikki kuvauspaikat ovat lähellä luontoa, mutta silti aika erilaisia. Ensimmäinen on aurinkoinen pelto, avara ja huoleton.




Toinen on metsä, syvä ja vehreä.



 Kolmatta en nyt päässyt kuvaamaan, mutta se on kallioinen meren ranta, tuulisa ja tyrskyinen.

Tänään piirrän asuista niiden linjoja kuvaavat luonnokset ja huomenna lähden kirppikselle metsästämään asuihin sopivia aarteita. Sitten yhdistelen asut ja mietin muun stailauksen valmiiksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Laita kommenttia, jos siltä tuntuu (; *: